NGO-IGS

Netherlands

De NGO bevordert de kennis en de juiste toepassingen van geokunststoffen in Nederland. Geokunststoffen kunnen worden gebruikt in vele bouwprojecten in de civiele techniek, waterbouw, milieu en bouw. Beter, efficiënter, milieuvriendelijker, duurzamer of goedkoper ontwerpen en bouwen is in veel gevallen mogelijk met het gebruik van de juiste geselecteerde geokunststoffen als hoogwaardig bouwmateriaal. De NGO is op professioneel gebied de verbindende factor tussen kennisinstituten, onderwijs, keuringsinstituten, ingenieursbureaus, aannemers, overheden (gemeentelijk, provinciaal, rijk, waterschappen), producenten en leveranciers in Nederland. De NGO is de officiële Nederlandse afdeling van de IGS en vertegenwoordigt Nederland bij de International Geosynthetic Society (IGS).

 

Leden

Bestuur

Awards

Meer weten?

Voor meer informatie over onze activiteiten, publicaties, evenementen, partners, leden en het lidmaatschap van NGO IGS-Nederland kunt u contact met ons opnemen.

NGO IGS-Netherlands

De NGO is de Nederlandse afdeling van de International Geosynthetics Society (IGS). Het IGS is een wereldwijd netwerk van deskundigen op het gebied van geokunststoffen.

Contact

Contactpersoon: Joop Groenveld
Tel/WhatsApp: +31(0)6 50 64 67 60
E-mail: mail@ngo.nl
Word lid

 

©NGO 2023 l website: whitepoint.nl